security-essen

Security Essen

Već više od 40 godina Security Essen je vodeći sajam za civilnu zaštitu i glavno mesto za razmenu znanja.

Fokus na sajmu je usmeren na razmenu mišljenja o inovacijama i aktuelnim temama u industrijama kao što su cyber sigurnost, kontrola pristupa, zaštita vrlo osjetljivih područija i drugo.

Datum: 17. – 20. septembar 2024 | Lokacija: Esen, Nemačka

Samit Energetike Trebinje 2024

SET TREBINJE je vodeći regionalni poslovni događaj na temu energetske budućnosti i održivosti proizvodnje energije.

Naučna predavanja, paneli, izložba i poslovni susreti, svi su ujedinjeni u jedan događaj, Samit okuplja čelnike, inovatore i regionalne naučnike kako bi podijelili ideje koje stvaraju nacrte za održivu budućnost.

Datum: 20. 21. i 22. mart 2024. godine | Lokacija: J.U. Kulturni centar Trebinje

ise2024

ISE 2024

Integrated Systems Europe, najprestižniji svetski sajam za profesionalnu audio-vizuelnu industriju i integraciju sistema.

Očekuje se da će jubilarna 20. godišnjica biti najveći događaj do sada jer ISE slavi dve decenije postojanja. Svake godine događaj okuplja profesionalce, inovatore i mislioce iz različitih sektora iz cijeloga svijeta.

Datum: 30. januar – 02. februar 2024 | Lokacija: Barselona, Španija

intersec-dubai

Intersec Dubai

Intersec Dubai je vodeći sajam bezbednosti širom sveta.

Održava se jednom godišnje u Dubaiju i prikazuje jedinstvenu ponudu proizvoda u oblastima komercijalne bezbednosti, informacione bezbednosti, protivpožarne zaštite i spasavanja, bezbednosti i zdravlja na radu, nacionalne bezbednosti i video nadzora.

Datum: 16. – 18. januar 2024 godine. | Lokacija: Dubai, UAE

ADRIA SECURITY SUMMIT 2023

Nakon niza uspešnih izlaganja u Beogradu i Zagrebu koji su oborili rekorde posećenosti, Adria Security Summit 2023 vraća se u EU sa izložbom u Ljubljani.

Ove godine, događaj će staviti preokret na svoju isprobanu i testiranu formulu fokusirajući se na inovacije u najpraktičnijem smislu – čineći da inovacije služe tržištu bez posrednika, pomažući mu da s lakoćom prihvati postojeće izazove i integriše različita rešenja u jedinstven sistem koji funkcioniše u svim državnim zakonima.

Datum: 25.-26. Oktobar 2023 | Lokacija: Dunajska cesta 18